Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can anyone shed any light on this

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HELP! Can anyone shed any light on this

    Didn't know what topic to put this in. There's a website I was trying to go to that I've used in the past and always worked. When I go to it now I get

    Mcrypt PHP extension required and a blank screen.

    If I restart my router I can then get into it but after a while when I try again it's back the same.
    If I try from my phone via my router it's the same but if I go via mobile data it works.
    It's the sort of thing that bugs me.

    Any ideas?????
    All the best

    Being left handed my brain sometimes works sdrawkcab

    Andy

    Lots of cameras and lenses.


    My Flickr

  • #2
    Re: Can anyone shed any light on this

    Originally posted by andym View Post
    Didn't know what topic to put this in. There's a website I was trying to go to that I've used in the past and always worked. When I go to it now I get

    Mcrypt PHP extension required and a blank screen.

    If I restart my router I can then get into it but after a while when I try again it's back the same.
    If I try from my phone via my router it's the same but if I go via mobile data it works.
    It's the sort of thing that bugs me.

    Any ideas?????
    Can you post a link to the website in question?
    Dave

    My Flickr

    Comment


    • #3
      Re: Can anyone shed any light on this

      Originally posted by wornish View Post
      Can you post a link to the website in question?
      Here you are. It's a restaurant in Amsterdam that we've used before and was going to book a table for when we visit in a couple of weeks time.

      http://www.restaurant-longpura.com/
      All the best

      Being left handed my brain sometimes works sdrawkcab

      Andy

      Lots of cameras and lenses.


      My Flickr

      Comment


      • #4
        Re: Can anyone shed any light on this

        Link works fine for me in Internet Explorer,

        Maybe temporary site issue or try a different browser.

        Comment


        • #5
          Re: Can anyone shed any light on this

          Andy,
          Perhaps their web server isn't properly secured (SSL certificates etc.) and your mobile data path /settings are less rigorously checked than via your router/wifi.
          I've noticed how over the past few months browsers such as Firefox & Safari are rejecting more sites. (Recently I've had to install an SSL cert on my NAS so that the family can browse our photo albums remotely without incurring browser warnings that they find incomprehensible.)
          Chris

          Comment


          • #6
            Re: Can anyone shed any light on this

            It worked perfectly for me no errors or anything on my Mac using Safari browser.

            I thought I would give it a go using Opera which uses a vpn to connect and I got the
            Mcrypt PHP extension required message that you did.


            Are you using vpn or behind some firewall?
            Dave

            My Flickr

            Comment


            • #7
              Re: Can anyone shed any light on this

              Originally posted by Invicta View Post
              Link works fine for me in Internet Explorer,

              Maybe temporary site issue or try a different browser.
              Me too, although it's all Dutch to me!
              John

              "A hundredth of a second here, a hundredth of a second there � even if you put them end to end, they still only add up to one, two, perhaps three seconds, snatched from eternity." ~ Robert Doisneau

              Comment


              • #8
                Re: Can anyone shed any light on this

                Originally posted by wornish View Post


                Are you using vpn or behind some firewall?
                Nope. I'm using a windows 7 PC with just the supplied window firewall. I'm using Firefox but tried it using Chrome but it was the same.
                All the best

                Being left handed my brain sometimes works sdrawkcab

                Andy

                Lots of cameras and lenses.


                My Flickr

                Comment


                • #9
                  Re: Can anyone shed any light on this

                  All I can think of is the site might have updated its security settings and that's upsetting your Windows 7 system, which is getting on a bit (sorry). As Chris said in his post above this type of thing is happening more and more. Chrome for example I know is very fussy these days about what sites it thinks are safe.
                  Dave

                  My Flickr

                  Comment


                  • #10
                    Re: Can anyone shed any light on this

                    Andy, I wonder if it could be a dns issue related to your server. I've had strange oddball things like this happen before.
                    A different originating IP address way well go to a different DNS server for re-transmission of the request.
                    If this is the case, it could explain why others don't have the issue, and why your mobile works OK.

                    Have a go at using a specific DNS server, rather than auto allocate, via your router's setup and see if it makes any difference. I'd suggest 9.9.9.9 Quad9 There may be other good reasons for using that too/
                    Best Regards
                    Bill

                    The nearest I have to a home page.
                    http://www.flickr.com/photos/peak4/
                    They're Watching You!

                    Comment


                    • #11
                      Re: Can anyone shed any light on this

                      Hi,

                      Opened for me under Windows 7 in IE and Firefox.
                      I use Norton Internet Security as my Firewall/AV

                      Dave

                      Comment


                      • #12
                        Re: Can anyone shed any light on this

                        Originally posted by peak4 View Post
                        Andy, I wonder if it could be a dns issue related to your server. I've had strange oddball things like this happen before.
                        A different originating IP address way well go to a different DNS server for re-transmission of the request.
                        If this is the case, it could explain why others don't have the issue, and why your mobile works OK.

                        Have a go at using a specific DNS server, rather than auto allocate, via your router's setup and see if it makes any difference. I'd suggest 9.9.9.9 Quad9 There may be other good reasons for using that too/
                        I'm using open DNS at the mo. I'll try the other later.
                        All the best

                        Being left handed my brain sometimes works sdrawkcab

                        Andy

                        Lots of cameras and lenses.


                        My Flickr

                        Comment


                        • #13
                          Re: Can anyone shed any light on this

                          Works fine for me too. Win 7 64bit using both Firefox (latest version) and Chrome (latest version)

                          Comment


                          • #14
                            Re: Can anyone shed any light on this

                            It doesn't work for me on Chrome, Firefox or IE 11 on the PC (Win7 64 bit) but works fine on Chrome on the tablet???
                            Iain

                            E-M1, E-M1 II, E-M5 II, 7.5, 8-18, 12-40, 25, 40-150, 45, 60, 300

                            Website
                            Flickr

                            Comment


                            • #15
                              Re: Can anyone shed any light on this

                              Mcrypt PHP extension required and a blank screen.

                              I also get this on my Mac.
                              Stewart

                              My Zenfolio Site
                              My Portfolio Site

                              Olympus: E-M1 Mk11 | PEN-F + ECG-4 | XZ-1 | Lumix: G9 | LX100
                              Zuiko: 40-150 Pro + MC-14 | 12-100 Pro | 7-14 Pro | 17 | 45 | 60 | OM 135
                              Leica: 100-400 | 12-60 Lumix: 12-32 Samyang: 7.5 fisheye

                              Comment

                              Working...
                              X